Bliss Fuzz Off Fast Depilatory
Bliss Fuzz Off Fast Depilatory

Bliss
Bliss Fuzz Off Fast Depilatory

229 kr / 218 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B003662

En hårborttagningscreme med fräch doft som effektivt tar bort fjunen på överläppen i ett enkelt steg på ca 3 minuter. Unik tvåsidig applikator som underlättar jobbet!

Rengör huden och applicera ett jämnt tjockt lager med den glatta sidan av applikatorn så att stråna täcks (massera inte). Efter 3 minuter, prova att ta bort lite av cremen med den räfflade sidan av applikatorn eller en handduk. Om stråna inte släpper väntar du några minuter till. Cremen ska inte ligga på mer än 10 minuter. Ta bort cremen med den räfflade sidan och tvätta av med en fuktad bomullspads eller skölj av. Använd inte tvål och skrubba inte området utan klappa bara torrt. Vänta minst 24 timmar innan nästa användning. Torka av applikatortoppen innan du sätter på korken.

Hudtyp:Normal
Storlek:7ml
BlissMer från Bliss
Användning

Ingredienser

aqua (water), Mineral Oil, Calcium Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, Fragrance (Parfum), Butylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Disodium Edta, Hexyl Cinnam-Aldehyde, Benzyl Benzoate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, BHT, Dimethicone, Equisetum Arvense Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Pinus Sylvestris Cone Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract.

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Charlotte 2014-01-15 @ 13:14:04

Googlat runt och letat andra omdömen av denna produkten. Många har varit nöjda men det har alltid varit ett litet men. Att det har svidit och man har varit röd ett längre tag efteråt. Därför var jag tveksam om jag skulle prova trots inköpet. Kl 18 tog jag mod till mig och kletade på lite. Efter att ha läst många omdömen hade jag dock inte produkten på i 3 min, utan mer 1.5-2 min. Jag har ganska mjuka, ljusa men många fjun. Och det räckte! Nu 2h efter att ha testat produkten har jag inga rodnader eller tecken på att jag har tagit bort hår. Så jag rekommenderar produkten men var försiktig med tiden.

+ Fler recensioner

Mer till dig

Bliss 'Fuzz' Off Foam

280 kr 295 kr

0
Malin+Goetz Vitamin E Shaving Cream +

233 kr 245 kr

0

Senast visade