Black Rose från Sisley

Anti-aging rutin från Sisley.

Plumpande och lystergivande. Black Rose vet sannerligen hur bra anti-aging ska verka. Denna lyxiga serie från Sisley är en absolut storfavorit från varumärket. Du hittar rutinen nedan.


Plantbaserade extrakt.

Börja denna rutin med några droppar Precious Face Oil som du applicerar på rengjord hy. Rik på Omega 3 och 6, plantbaserade ingredienser och rosextrakt är det ett perfekt första steg för att väcka din hy och preppa den för efterföljande hudvård. I detta fall Skin Infusion Cream. Ansiktskräm som plumpar din hy och ger den lyster. Den kommer med en lyxig textur och en helt fantastisk doft, precis vad du kan förvänta dig från Sisley.


En mer plumpad hy.

Fortsätt med, vad som enligt oss är storfavoriten, Eye Contour Fluid. Varför är vi så förtjusta i denna ögonprodukt måntro? Helt enkelt för att den i dunderfart suddar bort trötthet- och åldertecken kring ögonen. Så har du inte fått tillräckligt med sömn i natt så kommer du med denna se piggare ut på ett kick. Någon gång i veckan vill du kanske komplettera med en mask. Cream Mask livar upp din hy och boostar den med fukt.

Shoppa Black Rose från Sisley.

Filter
4 produkter
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml)
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml)

1855 kr 1855 kr Rek.pris 

0
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml)
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml)

1460 kr 1460 kr Rek.pris 

1
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml)
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml)

2030 kr 2030 kr Rek.pris 

0
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml)
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml)

1300 kr 1300 kr Rek.pris 

0

Cyber Monday: -20% på nästan allt >