bkr Water Bottle - Gloss | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
bkr Water Bottle - Gloss
bkr Water Bottle - Gloss
Y

bkr
bkr Water Bottle - Gloss

349 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B014673

bkr har snabbt fått en trogen beundrarskara och gjort sig förtjänt av sitt rykte som den mest vanebildande och omtyckta vattenflaskan. Den är som den perfekta t-shirten – mjuk, följsam och du kan inte annat än bli förtjust i den. Innehavarna är som besatta av sina flaskor och sägs dricka tio gånger så mycket vatten än tidigare – med vacker och välmående hy som resultat. Den här lyxiga, lilla flaskan kommer att förändra hur du dricker vatten framöver. Välkommen till ditt härligaste och hälsosammaste nya beroende.

bkr skapades av två vänner som inspirerats av allt de älskar – skyhöga stövlar, parisisk streetstyle, Tokyominimalism, det coola, det vackra, det lugna, det ljusa, mjuka, vita lakan och allt som är transparant och rent. Men mest av allt av tron på att tingen i ditt liv ska vara vackra, enkla och älskade.

bkrs kreativa team bygger kollektioner baserade på teman de ser på catwalks i New York, London, Paris, Milan... De anser att mode är en kombination av konsten som visas på modeveckorna och aktuella händelser i världen. Det existerar inte i en bubbla. Den tanken både driver deras kreativitet och ger deras uppdrag riktning.

  • Gjord av glas, det ultimata rena materialet, och omsluten av mjukt silikon är denna lilla eleganta uppfinning en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld.

  • Älskad av stjärnor och såld genom de bästa återförsäljarna internationellt. Har synts i tidskrifter som Elle, Vogue, InStyle, Glamour, Martha Stewart, Marie Claire, W, Elle Décor och Lucky.

  • Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet.

  • bkr är BPA-fri, ftalatfri (och materialen är godkända av amerikanska livsmedelsverket, FDA). Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare.

  • En del av intäkterna stödjer fantastiska välgörenhetsorganisationer som gör världen till en bättre plats.

Storlek:500ml
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
bkrMer från bkr

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Ida Warg Tanning Mit

49 kr

0
Y
bkr Water Bottle - Elle

349 kr

0
Y
bkr Water Bottle - London

349 kr

0
Y
bkr Water Bottle - Winter

349 kr

0
Y
Durance Pump (750ml)

14 kr 15 kr

0
EKO

Senast visade

20% rabatt på makeup* >