BIOEFFECT Daytime Dagcreme i gruppen Hudvård / Ansiktsåterfuktning / Dagkräm hos Bangerhead (B027211)
BIOEFFECT Daytime Dagcreme
Bioeffect Egf Serum GWP Läggs automatiskt till i kassan

BIOEFFECT
BIOEFFECT Daytime Dagcreme

579 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B027211

BIOEFFECT DAYTIME är en fuktgivande och närande vit creme som motverkar hudens åldrande och återuppbygger dess naturliga struktur. BIOEFFECT DAYTIME är ett komplement till BIOEFFECT EGF Serum och utvecklat för att förlänga den föryngringsprocess som startats av serumet. Även BIOEFFECT DAYTIME innehåller EGF (epidermal growth factor) som stimulerar hudcellernas förnyelse, vilket ger ett friskare och yngre utseende. För att uppnå bästa resultat rekommenderas att BIOEFFECT DAYTIME används under dagen och BIOEFFECT EGF Serum inför natten.

Mer om EGF
EGF är är ett naturligt protein som finns i huden. Proteinet är en cellaktivator som signalerar igång cellförnyelseprocessen i hudcellerna. Kroppens egen EGF-produktion avtar kontinuerligt med stigande ålder. Genom att tillföra huden EGF ökar hudens förmåga att bilda ämnena elastin och kollagen. Effekten blir att hudens naturliga åldringsprocess bromsas markant och huden får ökad smidighet, lyster och spänst

Den unika framställningen ger renare faktorer
Metoden att använda EGF för hudvård grundar sig på Nobelprisvinnande forskning. BIOEFFECT EGF Serum är världens första hudvårdsprodukt som innehåller växtproducerat EGF. Isländska forskare har nämligen lyckats kopiera den genetiska koden för den det humana EGF-proteinet över till korn. Kornet som producerar EGFproteinet odlas i vulkanisk aska i ett växthus på Island med hjälp av förnybar vulkanisk energiteknik. Denna gröna teknik gör det möjligt att använda renare och mer aktiva faktorer i BIOEFFECT EGF Serum än i andra produkter på hudvårdsmarknaden. Inga konserveringsmedel, parfym eller andra oväsentliga tillsatser används och serumet innehåller inga kända allergiframkallande ämnen.

Hudtyp:Torr, Mogen
Storlek:30ml
BIOEFFECTMer från BIOEFFECT
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Dermalogica Skin Smoothing Cream

fr. 404 kr fr. 475 kr

1
Y
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fr. 417 kr fr. 490 kr

0
Y
Dermalogica Active Moist

fr. 370 kr fr. 435 kr

1
Maria Åkerberg Face Lotion Moist

fr. 199 kr

0
Akademikliniken Cure Recovery Creme

784 kr 825 kr

0
Bloggfavorit
Clarins Beauty Flash Balm

356 kr 395 kr

7
Bloggfavorit

Senast visade

BIOEFFECT Daytime Dagcreme

579 kr

0

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö