BIOEFFECT Body Intensive Kroppsserum i gruppen Man / Hudvård för män / Body lotion för män hos Bangerhead (B027210)
BIOEFFECT Body Intensive Kroppsserum
Bioeffect Egf Serum GWP Läggs automatiskt till i kassan

BIOEFFECT
BIOEFFECT Body Intensive Kroppsserum

899 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B027210

BIOEFFECT BODY INTENSIVE är ett koncentrerat åldersbekämpande kroppsserum som återfuktar och ger näring åt huden, vilken gör den mjukare, fastare och mer ungdomlig. BIOEFFECT BODY INTENSIVE motverkar tecken på åldrande genom att utnyttja den bevisade kraften av EGF. EGF (epidermal growth factor) stimulerar hudcellernas förnyelse och är effektivt på alla delar av kroppen. Använd 2-3 droppar BIOEFFECT BODY INTENSIV varje dag på nytvättad hud.

Mer om EGF
EGF är är ett naturligt protein som finns i huden. Proteinet är en cellaktivator som signalerar igång cellförnyelseprocessen i hudcellerna. Kroppens egen EGF-produktion avtar kontinuerligt med stigande ålder. Genom att tillföra huden EGF ökar hudens förmåga att bilda ämnena elastin och kollagen. Effekten blir att hudens naturliga åldringsprocess bromsas markant och huden får ökad smidighet, lyster och spänst

Den unika framställningen ger renare faktorer
Metoden att använda EGF för hudvård grundar sig på Nobelprisvinnande forskning. BIOEFFECT EGF Serum är världens första hudvårdsprodukt som innehåller växtproducerat EGF. Isländska forskare har nämligen lyckats kopiera den genetiska koden för den det humana EGF-proteinet över till korn. Kornet som producerar EGFproteinet odlas i vulkanisk aska i ett växthus på Island med hjälp av förnybar vulkanisk energiteknik. Denna gröna teknik gör det möjligt att använda renare och mer aktiva faktorer i BIOEFFECT EGF Serum än i andra produkter på hudvårdsmarknaden. Inga konserveringsmedel, parfym eller andra oväsentliga tillsatser används och serumet innehåller inga kända allergiframkallande ämnen.

Hudtyp:Mogen
Storlek:75ml
BIOEFFECTMer från BIOEFFECT
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade