Behandla dina pigmenteringar med denna hudvård

Reducera synliga pigmenteringar.

Ojämn pigmentering råkar de flesta av oss ut för. Nu efter en intensiv sommar brukar de vara som mest påtagliga. Solexponeringen kan göra att produktionen av melanin rubbas och att fläckar på huden uppstår. För att undvika denna företeelse är solskydd och antioxidanter nyckeln, men de pigmenteringar som redan uppkommit går såklart även att reducera i synlighet. Nedan har vi några produkttips på temat.


Verso.

Låt oss börja med att tipsa om en produkt som är utmärkt att komplettera din redan existerande kur med, denna spot treatment från varumärket innehåller deras berömda trio med retinol 8, niacinamid och gurkmeja. Denna trio i Dark Spot Fix är perfekt för att råda bot på hyperpigmenteringar eftersom den hämmar överproduktion av melanin. Detta är den produkt från varumärket som innehåller störst dos retinol 8, Versos åtta gånger mer effektiva retinol jämfört med det vanliga. Nu får du dessutom denna produkt på köpet när du klickar hem Dark Spot Fix.


Darphin.

Är du inne hos Darphin och kikar så ska du hålla utkik efter produkter från Melaperfect-serien om du vill tackla pigmenteringar. Anti-dark Spots Perfecting Treatment och Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20 är en duo som märkbart kommer förbättra din hudton. Efter rengöring och serum applicerar du helt enkelt förstnämnd produkt för att fortsätta med ansiktskrämen. På så sätt får din hy en mer jämn hudton och som dessutom är skyddad mot ytterligare skador tack vare solskydd och antioxidanter.


Malin+Goetz.

Låt oss presentera en riktig multitasker från Malin+Goetz. Resurfacing Glycolic Pads är nämligen en produkt som tar bort döda hudceller, stimulerar produktionen av kollagen, förminskar synliga porer och såklart tacklar denna även pigmenteringar. Slutresultatet blir en hy som upplevs både klarare och jämnare i textur. Hemligheten är exfolierande glykolsyra. På grund av detta innehåll rekommenderar vi att först köra en liten test för att se hur huden reagerar till denna syra. Applicera denna formula kvällstid och låt verka en stund innan den sköljs av.


Dr. Barbara Sturm.

Även hos Dr. Barbara Sturm hittar du produkter för detta ändamål. Brightening Serum till exempel innehåller en del botaniska extrakt som bland annat ljusar upp och skapar en jämn hudton samtidigt som den skyddar mot fria radikaler för att undvika ytterligare pigmentering. Men varumärket har inte bara hudvård för att tackla detta dilemma, i dess sortiment finner du även kosttillskott. Brightening Food är kapslar som innehåller Hydroxytyrosol, en antioxidant som verkar uppljusande. Kombinera kosttillskottet med övriga produkter från Brightening-serien för att maxa dina resultat.

Shoppa produkterna.

Filter
6 produkter
Verso Dark Spot Fix (15ml) Y
Verso Dark Spot Fix (15ml)

709 kr 1000 kr Rek.pris 

0
Dr. Barbara Sturm Brightening Food Y
Dr. Barbara Sturm Brightening Food

765 kr 765 kr Rek.pris 

0
Dr. Barbara Sturm Brightening Serum (30ml) Y
Dr. Barbara Sturm Brightening Serum (30ml)

3179 kr 3180 kr Rek.pris 

0
Malin+Goetz Resurfacing Glycolic Pads (50pcs) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >