Behåll din färg längre

Fräsch kulör.

Om du upplever att ditt färgade hår börjar se matt ut och att nyansen inte längre ser lika intensiv ut så är du sannerligen ej ensam. Vi vet hur nöjd man kan vara efter ett salongsbesök för att sedan uppleva att nyansen, efter solexponering och några tvättar, bleknar i styrka. Färgbevarande hårvård är inget nytt fenomen. Det är däremot L’Oréal Professionnel och deras Vitamino Color-serie som i höst har nylanserats. 


Behåll nyansen.

I denna färgbevarande hårvårdsserie från L’Oréal Professionnel hittar du bland annat resveratrol, en antioxidant vanligt förekommande i hudvård men som också gjort entré i produkter för hår. Anledning till varför du hittar den i ingredienslistan bland dessa produkter är dess förmåga att skydda färgningen från att blekna och dessutom stärker ditt hår.


Komplett rutin.

Hårvårdsserien innehåller allt vad som kan behövas för en komplett hårrutin. Utöver schampo, balsam och inpackning hittar du även en leave-in spray som är helt fantastiskt. En spray med tio fördelar. Bland annat är det ett värmeskydd som verkar utredande och återfuktande och som motverkar kluvna toppar och frizz. Spray som kan användas i både torrt och fuktigt hår.

Upptäck Vitamino Color.

Filter
4 produkter
L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Shampoo
300ml 500ml 1500ml
Y
L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Conditioner
200ml 1000ml
Y
L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Mask
250ml 500ml
Y
L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Mask

fr. 179 kr fr. 240 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄