Beautyblender | Fri frakt & låga priser | Bangerhead

Beautyblender

Beautyblender

Unika sminksvampar som ger dig ett perfekt resultat varje gång, Beautyblender gör ingen besviken. Med en speciell design och ett modernt framställt material är Beautyblender ledande inom skönhetsbranschen för just makeupsvampar.

Om Beautyblender

Varumärket grundades 2007 av makeupartisten Rea Ann Silva. Hon ville ta fram en sminksvamp som skulle passa för flera sorters sminkprodukter, vara lätt att använda och passa för alla. Efter en lång process för att ta fram det unika materialet så lanserades den första rosa Beautyblendern, och den gjorde succé!

Beautyblender utformades för att ge en professionell finish och en felfri applicering. Formen gör den unik och det exklusiva materialet som utmärker just Beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter samt minimerar produktslöseri.

Skillnaden på färgerna:

Spelar verkligen färgen någon roll på din Beautyblender? Svaret är ja! De olika färgerna har tagits fram för att passa olika behov. Vi reder ut allt här nedan:

Original Pink - Den här är designad för att applicera alla typer av sminkprodukter så som foundation, puder, krämrouge m.m. En bra allround sminksvamp som passar bra för både nybörjare och makeupartister.

Black Pro - Den här är framtagen för professionella makeupartister för att kunna se starka pigment bättre. Den är lite fastare i materialet och passar bra för att applicera tyngre och tjockare makeupprodukter.

Nude - En av dem nyare i kollektion, framtagen för att ge ett lite lättare och mjukare resultat. Beautyblender Nude är inte lika kompakt som exempelvis black pro vilket passar bra för dig som vill ha ett lätt täckande resultat.

Mini - Dessa små minisar togs fram för att användas på områden som är svårare att komma åt så som under ögonen och runt näsvingarna. Dessa passar perfekt för att applicera t.ex. concealer och puder för ett hållbart resultat.

Våra favoriter

Med en Beautyblender i din sminkväska kan du lita på att du får et flawless resultat varje gång! Här nedan listar vi några favoriter som du inte får missa.

The Original Beautyblender. Det är omöjligt att inte nämna the original som en favorit här på Bangerhead. Den rosa härliga makeupsvampen banade vägen för Beautyblenders framgång och är idag fortfarande den mest sålda.

Blotterazzi. Om du har en kombinerad till oljig hud så är denna blotting sponge helt magisk. Genom att försiktigt dutta svampen i ansiktet så reduceras glans och överflödigt sebum. Svampen är dessutom återanvändbar och går att rengöra.

Liquid Blendercleanser. Den ultimata rengöringen för dina makeupsvampar! Med hjälp av demineraliserat vatten rengörs dina svampar snabbt, men skonsamt. Tuffa fläckar försvinner direkt och din beautyblender känns som ny.

Filter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 400 - 499 kr
Stäng och visa produkter
12 produkter
Beauty Blender Nude Y
BeautyblenderBeauty Blender Nude

179 kr 199 kr

0
Beautyblender The Original Y
Beautyblender The Original

179 kr 199 kr

3
Beautyblender Pro Y
Beautyblender Pro

179 kr 199 kr

3
Beautyblender Bubble Y
Beautyblender Bubble

179 kr 199 kr

1
Beautyblender Liquid Blendercleanser
150ml 295ml
Y
Beautyblender Liquid Blendercleanser

fr. 167 kr fr. 185 kr

0
New
Beautyblender Solid Blender Cleanser (28g) Y
Beautyblender Solid Blender Cleanser (28g)

158 kr 175 kr

0
Beautyblender Power Pocket Puff Y
Beautyblender Power Pocket Puff

134 kr 149 kr

0
New
Beautyblender Joy Y
Beautyblender Joy

179 kr 199 kr

0
New
Beautyblender Electric Violet Y
Beautyblender Electric Violet

179 kr 199 kr

0
New
Beautyblender Pro + Minisolid Cleanser Y
Beautyblender Pro + Minisolid Cleanser

233 kr 259 kr

0
Beautyblender Blendercleanser Solid Pro Y
Beautyblender Blendercleanser Solid Pro

396 kr 440 kr

0
Beautyblender Original Beautyblender + Mini Solidcleanser Y
Beautyblender Original + Mini Solidcleanser

233 kr 259 kr

0