basmakeup från bareMinerals

Basmakeup från bareMinerals.

När det kommer till en långvarig, täckande och vårdande bas så finns det ett varumärke som vi ofta graviterar mot. You’ve guessed it, bareMinerals. Vi tyckte därför det var läge att dela med oss av vår rutin när det kommer till vår basmakeup. Du finner den utläggningen några scroll ner.


Långvarig bas.

Innan vi ens börjar med den mer täckande delen av vår bas så måste vi såklart applicera vår primer. För denna bareMinerals-rutin väljer vi Prime Time Original Foundation Primer som jämnar ut hudtonen, förbättrar lystern och gör din efterföljande bas mer långvarig. På tal om långvarigt, låt oss tipsa om en concealer som håller sig på plats i hela 16 timmar och som verkligen täcker mörka ringar under ögonen. BarePro 16-Hour Full Coverage Concealer och dess vattenfasta formula levererar full täckning utan att den lägger sig i linjer under ögonen. Föredrar du ändå en mer lättviktig concealer så kika in på Bareskin Serum Concealer, här finner du även en rad vårdande egenskaper.


Naturlig finish.

När det kommer till foundation så är den absolut starkast strålande stjärnan Original Foundation SPF15. Vad gör denna mineralfoundation så given i rutinen? Du får en naturlig finish med lätt lyster, den kommer i ett puderformat som upplevs krämig vid applicering och den innehåller endast fem ingredienser. Applicera med Beautiful Finish Brush, så får du en mer jämn applicering och ett mer täckande resultat. Fördjupningen i borsten gör att du får med dig mer produkt. Önskar du inte fullt så mycket täckning så rekommenderar vi deras färgade dagkräm Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Då får du inte bara lätt täckning och naturlig lyster utan även fukt och solskydd.


Rosiga kinder.

Nu är även tiden att sätta lite färg på hösten och så även i din makeup. För lite subtil färg adderar vi gärna lite rosa kinder. Gen Nude Powder Blush kommer med en mer krämig, skir och silkeslen formula som gör att du får en sömfri rouge. Här finns inte bara toner i rosa utan även mer röda, bruna och orangea nyanser. Avslutningsvis vill vi applicera en setting spray för att på så sätt säkerhetsställa en makeup som håller hela dagen. Dew Mist Setting Spray levererar dessutom en strålande finish samtidigt som den även verkar återfuktande. Precis vad du kan förvänta dig av bareMinerals dvs produkter som både täcker men som också levererar vård. Exakt så som vi vill ha det.

Shoppa rutinen.

Filter
8 produkter
bareMinerals Original SPF 15 Foundation
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

fr. 58 kr fr. 395 kr Rek.pris 

49
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

fr. 222 kr fr. 455 kr Rek.pris 

20
bareMinerals Bareskin Serum Concealer
Fair Medium Golden
bareMinerals Bareskin Serum Concealer

316 kr 395 kr Rek.pris 

7
bareMinerals Gen Nude Powder Blush
Call My Blush On The Mauve Pretty In Pink Pink Me Up Strike A Rose That Peach Tho Bellini Brunch Peachy Keen Beige For Days
bareMinerals Gen Nude Powder Blush

316 kr 395 kr Rek.pris 

1
bareMinerals Barepro 16-Hour Full Coverage Concealer
Fair - Cool 01 Fair/Light - Warm 02 Fair/Light - Neutral 03 Light - Neutral 04 Light/Medium - Neutral 05 Deep - Neutral 15
bareMinerals Barepro 16-Hour Full Coverage Concealer

fr. 203 kr fr. 405 kr Rek.pris 

3
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer
bareMinerals Dew Mist Setting Spray
100ml 30ml
bareMinerals Dew Mist Setting Spray

fr. 124 kr fr. 155 kr Rek.pris 

1
bareMinerals Beautiful Finish Brush
bareMinerals Beautiful Finish Brush

332 kr 415 kr Rek.pris 

5

Cyber Monday: -20% på nästan allt >