Barriärstärkande hudvård

Återställ balansen.

Vi går mot kallare tider - ett påstående vars sanningsgrad du inte kan fly ifrån om du bor i Sverige. Detta betyder ofta snabbt skiftande temperaturskillnader från det att du befinner dig inomhus till att du går ut. Detta kan få påtagliga effekter på din hy och kan resultera i att den känns torr och obalanserad. Kanske har du försökt lösa detta med att använda alldeles för stark hudvård, exempelvis syror, som förvärrat situationen. Din hud och dess barriär kan med andra ord behöva lite kärlek och omtanke i form av reparerande och balanserande hudvård. Vi tipsar om våra favoriter.


Fukt, fukt, fukt.

Leta efter hudvård som verkar återfuktande, lugnande och balanserade. Nu behöver du dock inte leta speciellt länge eftersom vi samlat några tips till dig. K Ceutic innehåller bland annat hyaluronsyra och sheasmör, perfekt om du behöver fukt. Panthenol Ceutic är även den perfekt att använda vid torr hy då den lindrar och motverkar en irriterad hud.


Reparera huden.

Upplever du att du kommit till stadiet där din hy känns väldigt känslig och inte vill smörja på vad som helst? Då ska du kanske kika lite närmare på Repair Cream, den stärker nämligen huden skonsamt. Behöver du intensiv näring och fukt passar kanske Rejuv Silk bättre. Produkten verkar även uppstrammande och passar därför desto bättre för en mer mogen hudtyp.

Shoppa våra favoriter.

Filter
3 produkter
Dermaceutic K Ceutic (30ml) Y
Dermaceutic K Ceutic (30ml)

323 kr 525 kr Rek.pris 

77
Dermaceutic Panthenol Ceutic (30g) Y
Dermaceutic Panthenol Ceutic (30g)

249 kr 345 kr Rek.pris 

3
Eneomey Rejuv Silk (50ml) Y
Eneomey Rejuv Silk (50ml)

583 kr 795 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >