bareMinerals Ready Bronzer - Skinny Dip i gruppen Makeup / Kinder / Bronzer hos Bangerhead (B034249)
bareMinerals Ready Bronzer - Skinny Dip

bareMinerals
bareMinerals Ready Bronzer - Skinny Dip

485 kr / 427 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B034249

bareMinerals READY Bronzer tillför en rik, gyllene bronsfärg med en vacker, jämn glans. Genom användning av SeaNutritive Mineral Complex med antioxidanter och kallpressad morotsolja, levererar denna silkeslena formel otroliga anti-aging fördelar. Denna fasta mineralfärg varar i upp till 8 timmar.

  • Applicera på huden med en ansiktsborste för en vacker, gyllene glöd. Fokusera på områden där solen vanligtvis når: kindben, panna, näsa och haka.

Lär känna bareMinerals READY - en ny serie med vårdande, kompakt makeup som även jobbar långsiktigt på huden! De solida produkterna är inte som traditionella ”pressade” produkter som tillverkas genom uppvärmning följt av nedkylning. Denna process kräver bindemedel i produkten och i många fall även fillers som ger produkten dess fasta konsistens. bareMinerals har utvecklat ett sätt att få en kompakt konsistens utan att behöva använda sig av uppvärmningsprocessen. Genom det patenterade SeaNutritive Mineral Complex, en unik kombination av välgörande mineralrika alger och tång, noga utvalda kallpressade oljor och naturliga pigment, kan man ge produkten en fast konsistens utan att behöva tillföra dessa syntetiska tillsatser. Den goda hudvårdande effekten får man på köpet.

Täckning:Medium
bareMineralsMer från bareMinerals
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

theBalm Bahama Mama

189 kr

5
IsaDora Bronzing Powder 100 Mm

198 kr

0
Maria Åkerberg Bronzer

229 kr

0
Make Up Store Bronzing Powder

252 kr 265 kr

0
bareMinerals All Over Face Color

339 kr 385 kr

1
bareMinerals Invisible Bronze

383 kr 435 kr

0
Lancome Custom Drop Bronze (15ml)

335 kr

0
New

Senast visade

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö