Banana Bright från Ole Henriksen

Lyster à la Ole Henriksen.

Alla drömmer vi om den där naturligt strålande huden. Inte har du missat att Ole Henriksen lyckats förverkliga den? Hela sortimentet strävar efter det där perfekta Ole-glowet men är det en serie som gör det lite extra bra så är det Banana Bright. Produkter som får dig att känna OMG, Oh My Glow! Om din strålande hud. Vi berättar hur du kan använda produkterna nedan.


Ansiktsserum.

Vad innehåller 15% vitamin C (högsta koncentrationen bland den dagliga hudvården från Ole Henriksen), hyaluronsyra, vitamin E och 5% PHA? Den senaste nyheten från Banana Bright-serien och även första steget för att skapa ett riktigt Ole-glow. Banana Bright Vitamin C Serum resulterar i en hy som känns plumpad, återfuktad, med mer lyster och som dessutom är skyddad från yttre påfrestningar.


Ögonkräm.

Här kan du vidare applicera Truth C-Rush Brightening Gel Creme, ansiktskräm som dränker din hy i fukt i upp till 24 timmar. Ögonområdet sparar du dock för att i stället applicera Banana Bright Eye Crème här, ögonkräm som gör att du ser piggare ut på ett kick. Inte bara verkar den lystergivande den verkar även anti-aging genom att tackla rynkor och fina linjer.


Primer.

Kanske vill du efter din hudvårdsrutin komplettera din strålande hy med makeup? Glöm för all del inte att applicera en primer däremellan för att få en mer långvarig sminkning. Banana Bright Face Primer är dessutom inte bara en primer utan funkar även utmärkt att använda som en standalone-produkt för lite extra lyster eller till och med som en highlighter.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)

620 kr 629 kr 775 kr Rek.pris 

3
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml) Y
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme (50ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >