Baldessarini Nautic Spirit Show Gel (200ml) i gruppen Kroppsvård & spa / Kroppsrengöring / Badcreme & duschcreme hos Bangerhead (B004896)
Baldessarini Nautic Spirit Show Gel (200ml)

Baldessarini
Baldessarini Nautic Spirit Show Gel (200ml)

199 kr / 109 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B004896

Doften - Dynamisk. Autentisk. Manlig.

BALDESSARINI NAUTIC SPIRIT är en doft som förenar de olika aspekterna av en dag ombord på en segelbåt. Exotisk passionsfrukt och saftig mango står för de fruktiga, uppfriskande stänken från vågorna.

Hjärtnoten har en mycket speciell ingrediens som väldigt sällan används i dofter, nämligen curryblad. De ger kompositionen mångfacetterade doftkomponenter, med peppriga, hartsartade och något citrusaktiga noter som har en unikt exotisk kryddighet. I kombination med ingefära och kardemumma är resultatet en mild, kryddig harmoni som återspeglar de varma och eleganta materialen som används för att bygga en segelbåt.

Basnoten i BALDESSARINI NAUTIC SPIRIT kulminerar i en sammansättning av mysk och sandelträ. Den här senaste doften innehåller givetvis även varumärkets signaturingrediens - patchouli - som det finns en aning av i alla Baldessarini-dofter. Denna sammansättning ger doften en ytterst elegant och varm not som påminner om de sista solstrålarna på solkysst hud när dagen går mot sitt slut.

Den slående doften sticker ut med sina vackert harmoniska kontraster. De inledande noternas dynamiska, marina friskhet, parat med de kryddiga hjärtnoterna och den varma basen skapar en exotisk varm-kall effekt som påtagligt smeker huden.

Hudtyp:Kombinerad
Produktserie:Baldessarini Nautic Spirit
Storlek:200ml
BaldessariniMer från Baldessarini
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie:

Senast visade