Baldessarini Nautic Spirit Deo Stick (75ml) i gruppen Parfym / Herr / Deodorant för honom hos Bangerhead (B004895)
Baldessarini Nautic Spirit Deo Stick (75ml)

Baldessarini
Baldessarini Nautic Spirit Deo Stick (75ml)

275 kr / 139 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B004895

Doften - Dynamisk. Autentisk. Manlig.

BALDESSARINI NAUTIC SPIRIT är en doft som förenar de olika aspekterna av en dag ombord på en segelbåt. Exotisk passionsfrukt och saftig mango står för de fruktiga, uppfriskande stänken från vågorna.

Hjärtnoten har en mycket speciell ingrediens som väldigt sällan används i dofter, nämligen curryblad. De ger kompositionen mångfacetterade doftkomponenter, med peppriga, hartsartade och något citrusaktiga noter som har en unikt exotisk kryddighet. I kombination med ingefära och kardemumma är resultatet en mild, kryddig harmoni som återspeglar de varma och eleganta materialen som används för att bygga en segelbåt.

Basnoten i BALDESSARINI NAUTIC SPIRIT kulminerar i en sammansättning av mysk och sandelträ. Den här senaste doften innehåller givetvis även varumärkets signaturingrediens - patchouli - som det finns en aning av i alla Baldessarini-dofter. Denna sammansättning ger doften en ytterst elegant och varm not som påminner om de sista solstrålarna på solkysst hud när dagen går mot sitt slut.

Den slående doften sticker ut med sina vackert harmoniska kontraster. De inledande noternas dynamiska, marina friskhet, parat med de kryddiga hjärtnoterna och den varma basen skapar en exotisk varm-kall effekt som påtagligt smeker huden.

Parfym:Deodorant
Storlek:75ml
BaldessariniMer från Baldessarini
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Giorgio Armani Code - Deodorant Stick

295 kr 310 kr

0
Recipe For Men Antiperspirant Deodorant

161 kr 169 kr

1
Bloggfavorit

Senast visade