Avslappnande och lugnande ritual

Your path to inner peace.

För en lugnare och mer stillsam vardag. För stunder med avkoppling och stresslindring. För nätter med stillat sinne och bättre sömn. The Ritual of Jing är den senaste lanseringen från Rituals och centrerar kring begreppet Jing som representerar lugn, stillhet och frid. Ritualen är uppdelad i två kategorier – Relax och Sleep. Med exklusiva förpackningar i djup skogsgrön och mintgrön färg som skiftar i metallic blir det en snygg detalj i hemmet.

Just nu får du Rituals Jing Kit till ett värde av 110 kronor när du köper produkter från Rituals för 450 kronor! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


The Ritual of Jing – Relax

En varm och blommig doft med eteriska oljor från helig lotus och jujubär. Doftupplevelsen är lugnande och rogivande tack vare en underbar bukett av milda och intensiva blommor kombinerat med mjuka träiga och myskliknande noter. Lugna både kropp och själ med denna långvarigt rogivande doft.


The Ritual of Jing - Sleep

En lugnande doft med eteriska oljor från lavendel och heligt trä som främjar en god sömnkvalitet. Friska toppnoter av citrus ger vika för sofistikerade hjärtnoter av dyrbar lavendel och övergår i en välbalanserad bas av trä och mysk. Avsluta dagen med denna varma, rogivande doft för en lugn och stillsam rutin som gör dig redo att sova.

Hitta din ritual.

Filter
19 produkter

Leverans hem till dörren. Läs mer >