Aussie
Aussie Miracle Moist Trio

369 kr / 279 kr
space
Antal:

Tillfälligt slut

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten SB005486

Aussie Miracle Moist Shampoo (300ml)

Det är ett mirakel (nästan). Inte som barnfödande eller solförmörkelse, men vår Aussie Shampoo Miracle Moist-formel med australisk makademianötolja återfuktar torrt och skadat hår och gör det smidigt och välskött. Makadamianöt växer på andra sidan jorden, är rik på oljor och har använts i Australien i århundraden. Och det skulle ha fortsatt vara en väl förborgad hemlighet om det inte hade varit för en upptäcktsresande på 1800-talet som begav sig halvvägs runt jorden och tog hem nöten så att resten av oss kan dra nytta av den. Vilken kille!

Aussie Miracle Moist Conditioner (250ml)

år unika Aussie Conditioner Miracle Moist-formel med olja från australisk macadamianöt vårdar håret och gör det mjukt. Dåliga hårdagar hör det förflutna till och du behöver inte längre låta bli att öppna dörren när det ringer på, bara för att du inte har fixat håret.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor (250ml)

Vår unika Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor-formel med extrakt av australisk mintolja slätar ut kluvna hårtoppar och vårdar grova nagelband. Den hjälper till att förvandla torrt, skadat hår till mjuka och glänsande lockar på bara 3 minuter. Australisk mintolja är så otrolig att killen som först tog med sig det från Australien kallade det för ""livets elixir""."

Storlek:300+250+250ml
AussieMer från Aussie
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Rekommenderade tillbehör

Senast visade

Sale
Aussie Miracle Moist Trio

279 kr 369 kr