Aussie Colour Mate Trio i gruppen Hårvård / Inpackning & treatments / Inpackning hos Bangerhead (sB005470)
Aussie Colour Mate Trio
Paketet innehåller

Aussie
Aussie Colour Mate Trio

369 kr / 279 kr
space
Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten sB005470

Aussie Colour Mate Shampoo (300ml)

Vår unika Aussie Shampoo Colour Mate-formel med extrakt av välsmakande australisk vildpersika hjälper till att hålla ditt färgade hår livfullt och glansigt. Den australiska urbefolkningen brukade mala persikokärnorna och använda oljan som en slags vårdande balsam. De var helt klart långt före sin tid eftersom vi fortfarande använder den hundratals år efter.

Aussie Colour Mate Conditioner (250ml)

Vår unika Aussie Conditioner Colour Mate-formel med extrakt av australisk vildpersika hjälper till att hålla ditt färgade hår livfullt och i fantastiskt skick. Din hårfärgs bästa vän. Kärnor från australisk vildpersika användes ursprungligen som en slags balsamolja av urbefolkningen och nu tror vi att de är värda att frakta halvvägs runt jorden.

Aussie Colour Mate 3 Minute Miracle (250ml)

Vår unika Aussie 3 Minute Miracle Colour-formel med extrakt av australisk vildpersika är en fantastisk blandning som på endast 3 minuter förvandlar torrt och livlöst hår till ett glänsande läckert svall. Den australiska urbefolkningen brukade mala persikokärnorna och använda oljan som en slags vårdande balsam.

Storlek:300+250+250ml
AussieMer från Aussie
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Rekommenderade tillbehör

Senast visade

Sale
Aussie Colour Mate Trio

279 kr 369 kr