Återfuktning från Verso

Återfuktning från Verso.

Ingen mer torr och flagnande hy. I alla fall inte om du frågar Verso. De har nämligen ett flertal återfuktande hudvårdslösningar i sortimentet, vi har lyft några av dessa nedan som kommer råda bot på den yttorra huden i sommar.

Just nu får du en Verso Deep Hydration Mask till ett värde av 150 kronor när du köper valfria produkter från Verso för minst 500 kronor! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


Serum.

Önskar du komplettera rutinen med rikligt med fukt så måste vi börja med att tipsa om Hydration Serum. Ansiktsserum som inte bara levererar en snabb lösning utan även en mer långvarig sådan. Lipider och oljor från havre gör att din hud kan motarbeta de problem som brukar uppkomma i och med en torrare hy. Dessutom finner du i denna niacinamid som arbetar för att stärka skyddsbarriären samt hydrolyserat jästexktrakt som gör att din naturliga produktion av hyaluronsyra får sig en boost.


Dagkräm.

I sommar använder vi gärna återfuktare med en mer lätt formula som absorberas snabbt, precis som Daily Facial Fluid. I denna dagkräm hittar du retinol 8, niacinamid och gurkmeja som är den perfekta trion för att reducera ålderstecken. Trots att du hittar retinol i denna produkt så är denna variant, en mer effektiv men skonsam sådan, perfekt att använda dagtid. Såklart hittar du även hyaluronsyra i denna ansiktskräm, perfekt för att motverka en torr hy.


Nattkräm.

Vad gäller nattetid så har vi en annan ansiktskräm att tipsa om, nämlligen Nourishing Cream. Precis som i serumet hittar du i denna niacinamid samt lipider och oljor från havre. Resultatet blir en nattkräm som levererar en riktigt fuktboost så att du vaknar till en återfuktad, mjuk och len hy. Niacinamid är en antioxidant som snabbar på cellförnyelsen och hudens produktion av lipider. Perfekt ingrediens för en torrare hy då detta gör att huden lättare kan bibehålla fukt under en längre tid.


Ansiktsmask.

Då och då kanske du även vill ge din hy en liten extra treat, vi syftar här såklart på en ansiktsmask. Deep Hydration Mask är en sheetmask inte bara tillför fukt utan gör även att din hy lättare ska kunna bibehålla dessa återfuktande egenskaper. Applicera helt enkelt masken på rengjort ansikte och låt sitta i 20 minuter. Därefter kan du ta bort masken och massera in överflödig produkt. Resultatet blir en hy som kan hålla sig återfuktad i upp till 120 timmar(!).

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Verso Deep Hydration Mask (25g) Y
Verso Deep Hydration Mask (25g)

150 kr 150 kr Rek.pris 

0
Verso Hydration Serum (30ml) Y
Verso Hydration Serum (30ml)

679 kr 850 kr Rek.pris 

2
Verso Nourishing Cream (50ml) Y
Verso Nourishing Cream (50ml)

679 kr 900 kr Rek.pris 

0
Verso Daily Facial Fluid (50ml) Y
Verso Daily Facial Fluid (50ml)

849 kr 900 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄