Återfuktning från Clinique

Släck törsten.

“Moisture is the essence of wetness, and wetness is the essence of beauty”. Skönhetsråd signerat Derek Zoolander och vi kan inte annat än hålla med. Clinique Moisture Surge är en återfuktande hudvårdsserie perfekt nu under sommaren för att undvika en yttorr hy som känns stramande. Produktserien din hy törstat efter.


Återfuktad hy i timmar.

Även under sommaren behöver din hy fukt men använd en produkt med en lätt formula för att undvika en blank hy. 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator har en gel formula som känns lätt på huden och som tillför fukt i 72 timmar. Dessutom kan den appliceras både under eller över din makeup och kan även användas som en riktig fuktbomb i form av en ansiktsmask.


Ögonblicklig återfuktning.

Tunnare hy kan upplevas ännu torrare och vart finner man en oftare lite tunnare hud? Glöm inte hudvård med återfuktande egenskaper även kring ögonen. Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate är en ögonkräm med geltextur som verkar för att din hy ska kunna behålla fukt samtidigt som den plumpar och verkar lystergivande kring ögonområdet.

Upptäck Clinique Moisture Surge.

Filter
7 produkter
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
30ml 50ml 75ml 200ml
Y
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml) Y
Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25
Y
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml) Y
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)

360 kr 360 kr Rek.pris 

7
Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment (10ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄