Återfuktande rutin för alla hudtyper

Återfuktande rutin för alla hudtyper.

Fina linjer, stramhet och glåmighet är hudens sätt att berätta att den är uttorkad. Oavsett vilken hudtyp du har behöver den fukt, inte minst nu på vintern när huden tampas med både låga temperaturer utomhus och uppvärmd, torr inomhusluft. Serien Moisture Surge från Clinique är framtagen för att fylla på din hud med intensivt återfuktande aloe vera och fuktbindande hyaluronsyra. De fjäderlätta gelerna smälter in i huden och lämnar den sammetslen med förnyad lyster och fyllighet. Dags att uppdatera din hudvårdsrutin? Spana in produkterna nedan.


Fuktboostande serum.

Ge din hud en fuktboost med ett vattenbindande serum! Hydrating Supercharged Concentrate är framtaget för att bryta den onda spiralen av torrhet som kan leda till förtidigt åldrande. Den näringsrika gelen sjunker omedelbart in i huden och återfuktar i hela 72 timmar. Använd morgon och kväll, efter rengöring, som enda produkt eller tillsammans med Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator.


Svalkande ögoncreme.

Huden kring ögonen är tunnare än resten av ditt ansikte, satsa därför på en ögoncreme som är inriktad på det här ömtåliga området. Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate fyller ut, stramar upp och verkar omedelbart uppfräschande med 96 timmars återfuktning. Den ultralätta formulan känns svalkande vid applicering och du kommer genast känna dig piggare. Gurka, grönt te och algextrakt bidrar till att ge en ännu mer vaken blick.


Läppälskande multiprodukt.

Skäm bort dina läppar med Moisture Surge Pop Triple Lip Balm. Det sammetslena stiftet ger en direkt återfuktning till torra läppar samtidigt som du får en skir touch av färg och glans med diskret skimmer. Formulan är packad med välkänt återfuktande ingredienser som sheasmör och E-vitamin. Det fuktgivande komplexet gör läpparna oemotståndligt mjuka och lena med en bevarad fukt i 72 timmar.

Upptäck serien nedan.

Filter
12 produkter
Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator (W/N)
30ml 50ml 125ml 75ml
Y
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
15ml 30ml 50ml
Y
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

fr. 76 kr fr. 95 kr fr. 95 kr Rek.pris 

0
New
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml) Y
Clinique Moisture Surge Deco (125ml) Y
Clinique Moisture Surge Deco (125ml)

436 kr 545 kr 545 kr Rek.pris 

4
Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25
Y
Clinique Moisture Surge Pop Triple Lip Balm
01 Goji Berry 02 Dragon Fruit 03 Acai 04 Lychee 05 Black Honey 06 Grapefruit
Y
Clinique Moisture Surge Pop Triple Lip Balm

188 kr 235 kr Rek.pris 

0
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml) Y
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)

288 kr 299 kr 379 kr Rek.pris 

7
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator (75ml) Y
Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment (10ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >