Argan oil från Björn Axén

I all sin glans.

Perfekt för att vårda en torr hy, stärka nagelband och återfukta ett annars frissigt och statiskt hår. Arganolja är sannerligen en mirakelingrediens. Inte bara kan du ta del av fördelarna när du använder arganolja i sin enkelhet utan ingrediensen återfinns även i flertalet hud- och hårvårdsprodukter. Som till exempel i nyheterna från Björn Axén. En serie hårvård för dig med torrt och frissigt hår som önskar lite mer följsamhet. Vi berättar mer om denna hårvård som du nu även hittar hos Bangerhead.


Innehåll i serien.

Lanseringen innebär schampo och balsam som skonsamt rengör och reder ut håret. Bland nyheterna hittar du även utslätande styling; en Smooth cream för frissigt, tjockt och grovt hår och en Smooth milk för ett normalt och fint hår. Värmeskydd hittar du dessutom i de två utslätande nyheterna.


Innehåll i produkterna.

I produkterna hittar du ingredienser med en hög andel naturligt innehåll. Hårvården är fri från sulfater, silikoner, mineralolja, parabener, vaxer, laktos, gluten och citronsyra. Givetvis är produkterna 100% veganska. Du får ett hår som är återfuktat, glansigt och följsamt utan att behöva använda massa konstiga kemikalier.

Shoppa nyheterna från Björn Axén.

Filter
4 produkter
Björn Axén Argan Oil Shampoo (250ml) Y
Björn Axén Argan Oil Shampoo (250ml)

149 kr 180 kr Rek.pris 

0
Björn Axén Argan Oil Smooth Milk (150ml) Y
Björn Axén Argan Oil Smooth Milk (150ml)

149 kr 180 kr Rek.pris 

0
Björn Axén Argan Oil Smooth Cream (150ml) Y
Björn Axén Argan Oil Smooth Cream (150ml)

143 kr 180 kr Rek.pris 

1
Björn Axén Argan Oil Conditioner (250ml) Y
Björn Axén Argan Oil Conditioner (250ml)

149 kr 180 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄