Anti-aging serum från Dermalogica

2-fas-serum från Dermalogica.

Jakten på effektiv anti-aging kan ibland kännas lika hopplös som att leta efter en nål i en höstack. Trust me, om du kan förkorta letandet så kommer du spara en hel del tid, tålamod och likvida medel. Men nu blåser förändringens vindar. Förhoppningsvis kan Dermalogica och deras senaste lansering vara produkten som passar dina preferenser alldeles utmärkt. Ibland är det faktiskt målet, och inte resan, som är det viktiga.


Utslätande.

Jakten på effektiv anti-aging slutar med Phyto-nature Firming Serum. 2-fas-serum som är perfekt att testa om du upplever att du förlorat spänst och fasthet i din hy. Synliga ålderstecken är inte direkt unikt för endast ansiktet, kom därför ihåg att applicera produkt även på hals och dekolletage för riktigt fantastiska resultat.


Spänstgivande.

Vad som egentligen gör detta serum så fantastiskt är såklart dess kombination av ingredienser. Du hittar peptider för en utslätande effekt, vitamin C som förbättrar din hudstruktur, antioxidanter som stärker hudens barriär, för att inte glömma hyaluronsyra som boostar din hy med fukt. Vi kan då inte komma på något vi önskar från anti-aging som denna inte har, just saying.

Upptäck nyheten.

Filter
1 produkter
Dermalogica Age Smart Phyto Nature Firming Serum (40ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >