Ansiktsmasker från NUXE

Triss i ansiktsmasker.

Allt som är gott kommer alltid om tre. Så även ansiktsmasker. NUXE har lanserat tre stycken ansiktsmasker för tre olika behov. Och snabbt ska det gå, efter två minuter har du strålande och fräsch hy igen. Du hittar NUXE Insta-Masque nedan.


Exfolierar & slätar ut.

Insta-Masque Exfoliating Mask kombinerar rosvatten, macadamiaolja och fint exfolierande puder för en mask som ger en jämn och len hy. Du får en hy som upplevs ljusare och med mer lyster. Applicera på torr och rengjord hy. Låt verka i två minuter. Dess gelformula transformeras till en olja när den masseras. Skölj sedan med vatten och voilà.


Detoxar & ljusar upp.

Är det en djuprengöring du letar efter så är det Insta-Masque Detoxifying Mask du ska klicka hem. Ansiktsmask som detoxar din hy från orenheter och gör att du får lyster åter. Kol från bambu drar ut sebum, partiklar och annan smuts som vår hy dagligen utsätts för. Vid kontakt med vatten förvandlas geltexturen till en härlig lotion.


Renar & mjukgör.

Ansiktsmask med lera som varsamt rengör din hy. Insta-Masque Purifying Mask passar, precis som ovannämnda ansiktsmasker, alla hudtyper även du som upplever en mer känslig hy. Lätt formula som mattar ner och förminskar porer utan att torka ut din hy. Perfekt ansiktsmask att använda en till två gånger i veckan.

Shoppa NUXE Insta Masque.

Filter
3 produkter
NUXE Insta-Masque Detoxyfying Mask (50ml) Y
NUXE Insta-Masque Exfoliating Mask (50ml) Y
NUXE Insta-Masque Purifying Mask (50ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄