Ansiktskräm perfekt för just din hudtyp

Vilken passar dig bäst?

Hudvård kan kännas som en djungel, i alla fall när man ska hitta en ansiktskräm. Tycker inte du det? Dels vill du hitta en som passar din hudtyp och dels vill du hitta en som uppfyller dina önskemål. Vi har tagit fram några mjukgörare för en normal, fet, torr och mogen hudtyp. Du hittar dessa nedan.


Normal hy.

Upplever du inga större problem med din hy? Den känns varken för fet eller för torr, är i en perfekt balans utan några större huddilemman? Då besitter du antagligen en normal hy. Då skulle vi tipsa om Skin Smoothing Cream. Lätt ansiktskräm som håller huden i balans genom att verka återfuktande i 48 timmar samtidigt som den skyddar mot yttre påverkan.


Fet hy.

Har du däremot en fetare hy, en hy som upplevs mer blank och glansig och kanske med större porer, så krävs aningen mer av din mjukgörare. Här skulle vi i stället rekommendera den oljefria Active Moist. Även denna återfuktare kommer med en lätt formula som motverkar yttorrhet. Perfekt för dig som behöver fukt men som inte vill uppleva ytterligare glans till din hy.


Torr hy.

Är det tvärtom, det vill säga att har en fuktfattig hy (ett dilemma som blir ännu vanligare under kyligare månader) så ska vi tipsa om produkter för en torr hudtyp. Här kommer Intensive Moisture Balance som en alldeles förträfflig rekommendation eftersom att den verkar djupt återfuktande och barriärsstärkande så att huden får bättre motståndskraft.


Mogen hy.

Vill du däremot fokusera på att förhindra och reducera hudåldrande i största mån så är Super Rich Repair återfuktaren för dig. Varför det undrar du nu. Helt enkelt eftersom att den bland annat stimulerar hudens produktion av kollagen. Minskad produktion av detta protein är som bekant en av orsakerna till att vi upplever en hy med sämre spänst och mindre fasthet.

Shoppa produkterna.

Filter
3 produkter
Dermalogica Skin Smoothing Cream
50ml 100ml 15ml
Y
Dermalogica Skin Smoothing Cream

fr. 139 kr fr. 185 kr Rek.pris 

62
Dermalogica Intensive Moisture Balance
100ml 50ml 15ml
Y
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fr. 146 kr fr. 195 kr Rek.pris 

26
Dermalogica Super Rich Repair (50ml) Y
Dermalogica Super Rich Repair (50ml)

690 kr 985 kr Rek.pris 

22

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >