All about that base

3 enkla knep till en bas med lyster.

Ibland är det faktiskt okej att fuska lite. Till exempel när cirklarna runt ögonen avslöjar att man sovit cirka 4 timmar under den senaste veckan eller när den där envisa blemman bara vägrar försvinna. Med några enkla knep fixar du den ultimata basen och trollar fram en fräsch lyster.


Prime.

Lätt formula? Check. Snabbabsorberad? Check. Verkar utjämnande? Check. Prime Time Brightening Foundation Primer tick all the boxes! En primer som gör att efterföljande makeup sitter där den ska, så länge den ska. Det räcker med ett pump per applicering, så det kommer definitivt bli en ny lojal följeslagare.


Conceal.

Fake it until you make it! Sudda bort mörka ringar, blemmor och pigmenteringar med Bareskin Serum Concealer. Lättviktig och mjuk formula som kommer att hålla tills natten faller igen. Concealern kommer i sex olika nyanser som smälter ihop med din hy.Foundation.

Mineralrik puderfoundation som blivit lite av en klassiker i sminkväskan. Original Foundation SPF 15 ger ett naturligt restultat samtidigt som linjer och ojämnheter försvinner. Mineralformulan ger din hy en otroligt lyster och som inte det vore nog så verkar den vårdande och ger din hy skydd mot UV-strålning.

Shoppa bas från bareMinerals.

Filter
2 produkter
bareMinerals Original SPF 15 Foundation
Y
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

fr. 249 kr fr. 395 kr Rek.pris 

61
bareMinerals Prime Time Brightening Foundation Primer Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >