Acqua Di Parma Collezione Barbiere Shaving Oil (30ml) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Acqua Di Parma Collezione Barbiere Shaving Oil (30ml) i gruppen Man / Rakning & grooming för män / Groomingolja & vax hos Bangerhead (B037661)
Y

Acqua di Parma
Acqua Di Parma Collezione Barbiere Shaving Oil (30ml)

466 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B037661

Hatar du finnar? Är du trött på att slänga bort pengar på behandlingar som inte funkar? Sluta slåss och se till att få bukt med finnarna en gång för alla – med nya Blackhead Killer, den fantastiska, helt naturliga sensationen inom hudvård som avlägsnar orenheter som leder till acne på bara några minuter.

Blackhead Killer är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort pormaskar, orenheter och överflödigt fett på bara några minuter. Inte veckor, inte dagar – inte ens timmar. På några minuter!

Fungerar på ett helt nytt sätt När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden!

Den tar även bort döda hudceller och ger hyn en fräsch look. När de döda hucellerna slipats bort känns huden renare, fräschare och lenare än någonsin!

Eftersom Blackhead Killer dödar bakterierna som orsakar acne motverkar den också framtida utbrott. Tänk dig själv – den tar inte bara bort finnarna direkt, den hjälper dessutom till att motverka att de kommer tillbaka!

Storlek:30ml
Användning
Applicera några droppar direkt på ansiktet och massera försiktigt, och sedan börja rakningen.
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Acqua di ParmaMer från Acqua di Parma

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade