Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Blackhead Killer Peel Off Mask i gruppen Hudvård / Masker & treatments / Ansiktsmask hos Bangerhead (B001105)
Blackhead Killer Peel Off Mask

Blackhead Killer
Blackhead Killer Peel Off Mask

60 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B001105

Hatar du finnar? Är du trött på att slänga bort pengar på behandlingar som inte funkar? Sluta slåss och se till att få bukt med finnarna en gång för alla – med nya Blackhead Killer, den fantastiska, helt naturliga sensationen inom hudvård som avlägsnar orenheter som leder till acne på bara några minuter.

Applicera som en vanlig ansiktsmask – och dra sedan av masken till en renare hud! Blackhead Killer är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort pormaskar, orenheter och överflödigt fett på bara några minuter. Inte veckor, inte dagar – inte ens timmar. På några minuter!

Fungerar på ett helt nytt sätt När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden!

Den tar även bort döda hudceller och ger hyn en fräsch look. När de döda hucellerna slipats bort känns huden renare, fräschare och lenare än någonsin!

Eftersom Blackhead Killer dödar bakterierna som orsakar acne motverkar den också framtida utbrott. Tänk dig själv – den tar inte bara bort finnarna direkt, den hjälper dessutom till att motverka att de kommer tillbaka!

Hudtyp:Acne
Storlek:10ml
Blackhead KillerMer från Blackhead Killer
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Thao Nguyen 2015-10-30 @ 23:36:03

It did not take any blackheads out. Messy to use. Such a waste of money!

Sophia Batista 2015-10-04 @ 21:55:35 Verifierat omdöme

När jag tittade i masken som jag dragit bort såg den inte ut som att den lyckats få med sig särskilt mycket av pormaskarna. Blev dock knallröd och svullen i ansiktet efter användning.

anna 2015-04-02 @ 23:42:41

Den funkade bra!

+ Fler recensioner

Mer till dig

Sale
Sweed Lashes - Gabbi

95 kr 119 kr

Sale
theBalm Mary-Lou Manizer

167 kr 209 kr

Sale
Ardell Whispies Lashes

55 kr 69 kr

Gåva värd 1145kr vid köp av två Elizabeth Arden PRO!