Absoluta favoriter från NYX Professional Makeup

Långvarig besatthet.

Skönhetsvärlden verkar inte kunna få nog utav NYX Professional Makeup, inte vi heller för den delen. I 21 år har varumärket prytt våra ansikten och hjälpt oss skapa makeup looks för alla tillfällen. Under alla dessa år har det uppkommit flertalet produkter som blivit måsten hos många sminkfantaster. Låt oss lyfta några av dessa absoluta stjärnprodukter som räddat oss från flera kriser under åren.


Iögonfallande sminkning.

Paletter med både matta och skimriga skuggor. Ultimate Shadow Palette kommer med 16 olika nyanser i varje palett, vilket gör att du med denna i sminkväskan kan fixa oräkneliga looks. Komplettera din ögonskugga med ytterligare en favorit, nämligen Epic Ink Liner. Flytande eyeliner som låter dig skapa en skarp vinge hur lätt som helst.


Naturligt definerade.

Definerade bryn utan att de ser påmålade ut. Lättare sagt än gjorts. Tills Micro Brow Pencil gjorde entré i våra liv och sminkrutiner. Med en supersmal spets kan du skapa illusionen av fler brynhår för ett mer naturligt slutresultat. Dessutom hittar du flera nyanser att välja mellan så du hittar en som verkligen matchar dina bryn.


Smälter på läpparna.

Silkeslen formula, ger lätt till medium täckning, kommer i en helt gudomlig doft och med en formula som aldrig känns kladdig. Vi pratar givetivs om Butter Gloss, läppglanset på allas läppar. Produkten har hängt med i många handväskor under åren och vi ser inte varför dess spridning skulle minska de kommande åren. Lika omtyckt då som nu.


Håll det på plats.

Har ovannämnda varit främmande för dig så har vi en produkt från NYX Professional Makeup som lyckats gå få obemärkt förbi. Vi syftar såklart på deras Makeup Setting Spray. Efter all tid du lagt på din sminkning så vill du såklart att den ska hålla sig lika vacker hela dagen. Med dessa settingsprays sitter din makeup som berget. De kommer med olika finishing så välj den du föredrar.

Shoppa favoriterna.

Filter
17 produkter
NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil
NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

129 kr 99 kr Rek.pris 

53
NYX Professional Makeup Make-Up Setting Spray Matte
NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss
Vanilla Cream Pie
NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss

fr. 48 kr fr. 69 kr Rek.pris 

12
NYX Professional Makeup Epic Ink Liner
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette
16 pan
NYX Professional Makeup Intense Butter Gloss
NYX Professional Makeup Intense Butter Gloss

fr. 60 kr fr. 85 kr fr. 79 kr Rek.pris 

1

Leverans hem till dörren. Läs mer >