5x Blackhead Killer Peel Off Mask | Fri frakt & låga priser | Bang
5x Blackhead Killer Peel Off Mask i gruppen Hudvård / Ansiktsmask / Peel off-mask hos Bangerhead (sB001105)
5x Blackhead Killer Peel Off Mask
Y

Blackhead Killer
5x Blackhead Killer Peel Off Mask

300 kr / 149 kr
space
Antal:

Tillfälligt slut

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: sB001105

Hatar du finnar? Är du trött på att slänga bort pengar på behandlingar som inte funkar? Sluta slåss och se till att få bukt med finnarna en gång för alla – med nya Blackhead Killer, den fantastiska, helt naturliga sensationen inom hudvård som avlägsnar orenheter som leder till acne på bara några minuter.

Applicera som en vanlig ansiktsmask – och dra sedan av masken till en renare hud! Blackhead Killer är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort pormaskar, orenheter och överflödigt fett på bara några minuter. Inte veckor, inte dagar – inte ens timmar. På några minuter!

Fungerar på ett helt nytt sätt När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden!

Den tar även bort döda hudceller och ger hyn en fräsch look. När de döda hucellerna slipats bort känns huden renare, fräschare och lenare än någonsin!

Eftersom Blackhead Killer dödar bakterierna som orsakar acne motverkar den också framtida utbrott. Tänk dig själv – den tar inte bara bort finnarna direkt, den hjälper dessutom till att motverka att de kommer tillbaka!

Storlek:5x10ml
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Så får du mindre porer på några få minuter

Så får du mindre porer på några få minuter

2017-06-26

Blackhead KillerMer från Blackhead Killer

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade