3 steg till välmående hy med Tata Harper

3 steg till välmående hy med Tata Harper

Vi är inget mindre än besatta av Tata Harpers naturliga hudvårdsprodukter. Dessa gröna skönheter bjuder på högkvalitativa ingredienser och snabba resultat - vad mer kan man önska sig! Läs vår tre-stegsguide för välmående hy och upptäck produkterna som ger den en nästintill utomjordisk lyster på nolltid!


Steg 1: rengöring

Börja din rutin med att rengöra huden. Nourishing Cleansing Oil har en mild formula med en silkeslen blandning av biokompatibla oljor som löser upp make-up och orenheter från porerna och lämnar hudens naturliga fuktbarriär intakt. Rengöringen ger huden näring i form av betakaroten, vitamin A, C och E,och omega 3 som mjukgör och jämnar ut huden. Idealisk för torra hudtyper!


Steg 2: återfukta på djupet

Efter rengöringen, när huden fortfarande är fuktig, är det dags att ge hud återfuktning på djupet. Badda Hydrating Floral Essence lätt över hela ansiktet. Den innehåller naturlig hyaluronsyra som ger huden långvarig återfuktning. Applicera sedan Rejuvenating Serum som jämnar ut linjer och ger dessutom en fin lyster.


Steg 3: lås in fukten

Använd en fuktcreme för att låsa in fukten efter att du åtefuktat huden på djupet med hjälp av essence och serum. Vi älskar Tata Harpers Repairative Moisturizer som är en 100% naturlig och ultra-återfuktande dagkräm. Den passar perfekt nu under vinterhalvåret och är ett bra val även för mognare hudtyper. Den lämar huden smidig och återfuktad med en fräsch daggfrisk lyster.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Tata Harper Hydrating Floral Essence
Y
Tata Harper Hydrating Floral Essence

fr. 750 kr fr. 750 kr Rek.pris 

0
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml) Y
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml)

850 kr 850 kr Rek.pris 

0
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml) Y
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml)

1210 kr 1210 kr Rek.pris 

0
Tata Harper Rejuvenating Serum
Y
Tata Harper Rejuvenating Serum

fr. 1250 kr fr. 1250 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >